Have a cap.

Boost your health.

Jouw dosis gezondheid in een cap

Is het een frisdrank? Is het een energiedrank? Is het een ijsthee? Nee, het is een drinkbaar voedingssupplement oftewel een Smart Drink. Een uitvinding. Met extra voordelen voor lichaam en geest.

Deze voedingssupplementen in Nespresso®-compatibele capsules geven een boost aan je gezondheid.

Onze wetenschappelijk onderbouwde formules ondersteunen je slaap, geven antwoord aan je vitaminetekorten of verminderen je stress. 

Hoe werkt het?

De Curocaps Smart Drinks ondersteunen een gezonde levensstijl. Deze voedingssupplementen zijn eenvoudig in gebruik en zorgen voor een heerlijke supplement-ervaring.

Curocaps zijn jouw bron van vitamines, mineralen, plantenextracten en aminozuren.

Elke formule bezit zijn eigen specifieke gezondheidsvoordelen. Je dag energiek starten? Je stressniveau verlagen? Of genieten van een betere nachtrust? Dat kan met Curocaps!

coffee-capsule kopiëren

Have a cap. Boost your health.

Onze drinkbare voedingssupplementen zijn eenvoudig in gebruik. Net zoals je opwekkende koffie in de ochtend of je rustgevende thee in de avond zijn Curocaps een smaakbeleving. Een echt genietmoment in een dagelijks ritueel voor een harmonieuze routine. Drink it hot, drink it cold or drink it as a shot!
machine kopiëren

Nespresso® Original compatibel

Heb jij een Nespresso®-toestel? Super! Je plaatst de Curocaps in de machine op dezelfde manier als de gekende Nespresso®-capsules. De machine doet de rest. Het resultaat? Genieten van wat gezond is!
coffee-cup(1) kopiëren

Een Smart Drink. Op uw gezondheid!

Heb je moeite bij het innemen van de traditionele pillen of tabletten? Krijg je ze maar moeilijk doorgeslikt? Of hou je niet van de smaak? Geen probleem! De Smart Drinks van Curocaps zijn dan op jouw lijf geschreven!

Ontdek al onze formules

Wil je genieten van een betere nachtrust? Wil je je stressniveau verlagen? Of wil je je vitaminetekort aanvullen? Join the club! Curocaps kan je hier alvast een aardig handje op weg helpen.

Ontdek al onze wetenschappelijk bewezen formules.

Jasper Wouters

Als recent gestarte zelfstandige is goede rust enorm belangrijk. Ik mocht de sleep capsule van Curocaps testen! Snel geleverd en meteen resultaat. What's not to like?

Lynn Vercauteren

Lekker én effectief. Mijn nespresso machine draait overuren, want ook mijn man is ook al aan het curocappen 😉

Lindsey Vos

Energy capsule in het Nespresso machine en klaar. Dankzij de Curocaps testers voel ik me een pak energieker. En heb er een nieuwe ochtendroutine gratis bijgekregen."

Schermafbeelding 2022-06-22 172157

Over Curocaps

Gezondheidszorg boven ziektezorg

Een bezoek aan de huisdokter vermijden? Betere sportprestaties neerzetten? Of je gewoon beter in je vel voelen? Wij werken mee aan jouw gezondheid op een laagdrempelige, lekkere en toegankelijke manier. Samen met gezonde voeding zijn voedingssupplementen jouw bron van gezondheid. 

Zeg vaarwel tegen onhandige pillen die je maar moeilijk kan doorslikken. Vergeet de bruistabletten met een slechte smaak. Met Curocaps kan je eenvoudig genieten van een heerlijke Smart Drink en ondertussen je gezondheid een boost geven. 

Wist je dat:

je met elke euro die je uitgeeft aan supplementen je tot wel 40 euro bespaart op de totale gezondheidskosten!

Waarom Curocaps?

Wetenschappelijk onderbouwde formules met bewezen therapeutische werking

Curocaps werd ontwikkeld door een team van ervaren specialisten en wetenschappers onder leiding van Dr. Peter Aelbrecht. 

Naast de ontwikkeling en de productie van onze biologisch afbreekbare Nespresso®-compatible capsules gingen zij ook aan de slag met onze buitengewone formules. 

Elke Curocaps wordt van A-Z in België geproduceerd en is voor 100% wetenschappelijk onderbouwd op basis van de meest recente wetenschappelijke studies.

Onze partners

Samenwerken zit in onze natuur

Testimonials

Deel je Curocaps ervaring!

Jij maakt Curocaps! Aarzel zeker niet om je review hier achter te laten. Zo weten wij hoe we je Curocaps ervaring nog kunnen verbeteren.

Meer over de Curocaps

De ingrediënten van onze Curocaps?

Curocaps bevatten tal van vitaminen, mineralen en actieve bestanddelen die zorgen voor een betere mentale en fysieke balans. Elke referentie heeft zijn eigen specifieke therapeutisch effect. Bekijk daarom per formule de ingrediënten.

Ambassadeur of verdeler worden van Curocaps?